Witam wszystkich,
Poniżej informacja, którą przesyłam w imieniu Jarka Bochyńskiego. Mam nadzieje, że wzbudzi Wasze zainteresowanie.
Pozdrawiam
Robert
"Witam serdecznie !
Chętnych do zakupu 2 wydania (poprawionego i zmienionego) mojej monografii „Żelazny Krzyż 2 Klasy 1939” proszę o dokonanie wpłaty, łącznej kwoty w wysokości 495,16.-zł (460.-cena książki + 35,16.- koszt paczki priorytetowej z zadeklarowaną wartością 460,-) na poniższe konto bankowe :
Jarosław Bochyński
20 1750 0012 0000 0000 3662 0056
Po otrzymaniu wpłaty, książka zostanie wysłana nie później niż w przeciągu 7 dni roboczych (zależy to od ilości jednoczasowych wpłat).
Książki będą wysyłane w kolejności otrzymywanych przelewów.
W opisie przelewu proszę koniecznie napisać :
za książkę „Żelazny Krzyż 1939” + proszę podać dokładny adres do wysyłki osoby fizycznej wyłącznie w kraju (to bardzo ważne).
Na dane osobowe do wysyłki podane w opisie przelewu, będzie wystawiony mój „Rachunek wewnętrzny” potwierdzający dokonaną wpłatę, ale nie upoważniający do jakichkolwiek odliczeń, jego kopia posłuży dla mnie do rozliczeń z Urzędem Skarbowym, wobec powyższego wystawiam go wyłącznie na osoby fizyczne (zamieszkałe w Polsce), a nie na Firmy.
Pozdrawiam
J.Bochyński"
Nowa monografia o EK2 J.B.
- manclino
- Kapral
- Podziękowania: 4
- Nazir
- Moderator
-
Sierżant
- Podziękowania: 5
Re: Nowa monografia o EK2 J.B.
Witam! Dziś spotkała mnie przykra sytuacja otóż twierdzę że sposób wysyłki - komunikacji jest trochę kiepski.
Zamówiłem książkę o której jest mowa w poście - postąpiłem według instrukcji czyli dane w tytule przelewu itp. Nie otrzymywałem przesyłki ale się nie odzywałem ponieważ w poście jest że wysyłka do siedmiu dni roboczych które minęły wczoraj tj. Środa i dopiero w piątek miałem napisać że nie otrzymałem przesyłki a tu dziś zwrot pieniędzy z potrąceniem kwoty za nieodebraną przesyłkę. Po pierwsze nawet nie wiedziałem że została wysłana aby to jakoś monitorować po drugie nawet nie wiedziałem że był kurier a cały czas byłem w domu. Szkoda bo gdyby to było jakoś inaczej zorganizowane i po wpłacie by był jakiś inny kontakt w którym można by dostać informacje o dostawie czy braku jej to może by się obyło bez dodatkowych kosztów.
Mam nadzieję że inni mieli więcej szczęścia a tylko ja się okazałem takim pechowcem.
Pozdrawiam
Zamówiłem książkę o której jest mowa w poście - postąpiłem według instrukcji czyli dane w tytule przelewu itp. Nie otrzymywałem przesyłki ale się nie odzywałem ponieważ w poście jest że wysyłka do siedmiu dni roboczych które minęły wczoraj tj. Środa i dopiero w piątek miałem napisać że nie otrzymałem przesyłki a tu dziś zwrot pieniędzy z potrąceniem kwoty za nieodebraną przesyłkę. Po pierwsze nawet nie wiedziałem że została wysłana aby to jakoś monitorować po drugie nawet nie wiedziałem że był kurier a cały czas byłem w domu. Szkoda bo gdyby to było jakoś inaczej zorganizowane i po wpłacie by był jakiś inny kontakt w którym można by dostać informacje o dostawie czy braku jej to może by się obyło bez dodatkowych kosztów.
Mam nadzieję że inni mieli więcej szczęścia a tylko ja się okazałem takim pechowcem.
Pozdrawiam
Pozdrawiam Przemek